• Eltensestraat 9
  • 6922 JA Duiven
  • Telefoon: +31- 31 626 8898

OCA


OCA

OCA is sinds 1992 gespecialiseerd in het behandelen van mensen met  lichamelijke en psychische klachten. Mensen ervaren door deze klachten allerlei beperkingen in hun dagelijks leven, waardoor zij zowel in hun sociale omgeving als in hun werk minder goed functioneren.

De re-integratieprogramma's van OCA richten zich op het optimaal benutten van iemands mogelijkheden en capaciteiten. Een volledige en blijvende terugkeer van de cliënt in een actief en werkzaam leven is hierdoor vaak goed mogelijk.

Alle programma’s kenmerken zich door een multifactoriele benadering, een actieve aanpak en een meetbaar resultaat. Inmiddels hebben de programma’s hun effectiviteit ruim bewezen. 

Vrijblijvende kennismaking

Voorafgaand aan een programma vindt een vrijblijvende kennismaking plaats waarin kennis wordt gemaakt en de client geinformeerd wordt over de facetten van de programma's.

Persoonlijk

OCA is volledig toegewijd aan mensen die een oplossing zoeken voor hun lichamelijke en/of psychische klachten. Onze filosofie en organisatie stralen dat uit. Elke klacht kent een eigen, persoonsgebonden OCA programma met als einddoel: het leven weer helemaal kunnen oppakken.

Direct van start

Bij OCA aangesloten praktijken doen niet aan wachtlijsten. Onze programma's beginnen altijd binnen 5 werkdagen.

Als u als werkgever interesse hebt in dit programma dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen.

Resultaatgarantie

OCA durft resultaatgaranties af te geven voor werkhervatting bij verzuim, want wij doen een stevig beroep op de eigen verantwoordelijkheid van cliënten. Wij maken hen bewust van de mogelijkheden tot herstel en reiken handvatten aan om autonomie te bereiken. Hierin streven we naar een optimaal resultaat.

OCA heeft 24 vestigingen verspreid over Nederland, wij hebben twee vestigingen:

Meer informatie vindt u op www.oca.nl