Fysiotherapie Duiven

mijn fysio

mijn fysio

Samenwerkingsverbanden

en partners in zorg


Samen bereik je meer. Wij hebben ons daarom aangesloten bij een aantal samenwerkingverbanden. Om u zo breed en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Onze Partners

Oncologienetwerk Duiven is een samenwerkingsverband van zorgverleners in de regio Duiven, Groessen en Loo die als aandachtsgebied Oncologie hebben.

Fysiocare is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in de regio Liemers / Doetinchem.

Claudicationet is een geïntegreerd zorgnetwerk dat patiënten, oefen- en fysiotherapeuten, huisartsen en vaarchirurgen met elkaar in contact brengt. Claudicationet streeft naar hoogwaardige zorg voor alle patiënten met perifeer arterieel vaatlijden in Nederland.

Innofeet geeft de voetenhulp die u nodig heeft. Van reguliere podotherapie en pedicure tot hulpmiddelen en specialistische podotherapie voor kinderen, 50+'ers, sporters en diabetici.

Een grote groep mensen houdt na hun coronabesmetting lange tijd klachten: chronische vermoeidheid, cognitieve klachten en/of aanverwante klachten zoals snelle overbelasting en psychische problematiek. Het herstel is grillig, met herhalende terugvallen.

Fysiotherapie Duiven biedt een innovatief en succesvol covid herstelzorg programma in samenwerking met Coronavrij en Fitter.

Een herstelprogramma op maat dat zich specifiek richt op een coronavrij en ook een fitter leven.


Bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak