Ik werk sinds 2019 als ergotherapeut. Binnen onze praktijk ben ik graag breed inzetbaar; denk bijvoorbeeld aan chronische pijn, chronische vermoeidheid, niet-aangeboren hersenletsel of burn-out klachten. 


 

In mijn behandeling is er aandacht voor psychische en sociale factoren, leefstijl, leefpatronen en leefomgeving. Mijn uitdaging zit erin om samen achter de oorzaak van de klachten te komen en vervolgens inzicht te bieden in wat er nodig is voor herstel. Samen maken we een maatwerk programma dat jou in staat stelt om weer de activiteiten te doen die voor jou betekenisvol zijn. 


 

Daarnaast werk ik voor OCA, ons specialistisch programma met een multidisciplinaire behandeling voor pijnrevalidatie en werkhervatting & re-integratie. Ik help cliënten met behulp van een persoonsgebonden programma hun leven weer op te pakken. 


 

Naast mijn werk ben ik graag buiten te vinden en kun je me zien wandelen, paardrijden of tuinieren. Ook een goed boek lezen in de zon, creatief bezig zijn of lekker uit eten gaan maken mij erg gelukkig.  


Suzanne Schaveling

"weer de dingen kunnen doen die voor jou betekenisvol zijn"

Joris Heusinkveld is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Duiven

Ergotherapie Duiven