Ik werk sinds 1993 als fysiotherapeut; in de begintijd heb ik me jarenlang breed verdiept in alle disciplines binnen het vak. De laatste jaren heb ik me verder gespecialiseerd in chronische en complexe (pijn)klachten en in de geriatrische fysiotherapie: de klachten die horen bij het ouder worden. Bij mijn behandeling maak ik gebruik van technieken van methode busquet, fascia technieken, dry needling, specifieke oefentherapie en (lifestyle) coaching.

Ieder mens is uniek; mijn uitdaging zit in het maken van een maatwerk-plan; voor uw behandelingen én voor uw oefenschema. Het is zo mooi als mensen hun leven weer kunnen oppakken.


Naast deze fysiotherapie maatschap bieden we met ons specialistische OCA programma een multidisciplinaire behandeling voor pijnrevalidatie en werkhervatting & re-integratie. Dat doen we in een drietal OCA centra in de regio. Ook daar gaat een groot deel van mijn tijd en aandacht naar toe.


Buiten mijn werk ga ik vaak joggen met mijn hond, speel ik graag een rondje golf en kan ik genieten van rust en een goed boek.

Caroline Matser

"een goede behandeling is maatwerk"

Caroline Matser is fysiotherapeut bij Fysiotherapie Duiven

Fysiotherapie Duiven